Smartlockr 4.10.512

• Bijgewerkt

Release Notes:

Aanpassingen:

• Nieuwe interface Smartlockr

• Extra Contentbeleid functionaliteit en diverse verbeteringen hierin

• Fileviewer voor bestanden die groter zijn dan de email server toe laat en de .SL extensie gekregen hebben

• Algemene verbeteringen in de software zodat alles soepel blijft functioneren

Gebruik deze link voor een installatie van Smartlockr in het gebruikersprofiel (1 gebruiker):
Download versie 4.10.512 single-user hier

Gebruik deze link voor een installatie van Smartlockr voor alle gebruikers op de computer/server:
Download versie 4.10.512 all-user hier

Gebruik deze link voor een installatie van Smartlockr met SMTP Relay ondersteuning in het gebruikersprofiel:

Download versie 4.10.512 + SMTP Relay single-user hier

Gebruik deze link voor een installatie van Smartlockr met SMTP Relay ondersteuning voor alle gebruikers op de computer/server:

Download versie 4.10.512 + SMTP Relay all-user hier